Emlak Konut GYO, Suudi Arabistan Belediyeler ve Konut Bakanlığına bağlı National Housing Company (NHC) ile yaklaşık 400 milyon dolar değere sahip "Hayat Mekke" projesi için ön sözleşme imzaladı.
Pasifik Holding'in halka arzına, bireysel yatırımcılardan tahsis edilen tutarın 3,74 katı, kurumsal yatırımcılardan tahsis edilen tutarın ise 1,5 katı talep girişi oldu.
TCMB’nin Ekim 2025 konut fiyat endeksini değerlendiren Değerleme uzmanı Türker Açıkgöz, konut piyasasında köpüğün sona erdiğini ve fiyatların gerçek değerlerine ulaştığını açıkladı.
Jeofizik Yüksek Mühendisi, deprem bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, konut alıp kiralamadan önce vatandaşları 'Yer-Yapı güvenlik belgesi' konusunda uyarıyor.
Yorumlar