9 Ekim 2024 Çarşamba

Milletvekilinden kira çıkışı: Kış aylarında ağır bir barınma krizi kiracılarımızı bekliyor, acil önlem alınmalı!

Yorumlar

Diğer Haberler

Akkim Matbacılık'a 3 ay süreyle geçici mühlet kararı!
Bakırköy'de faaliyet gösteren Akkim Matbaacılık ve Kimya Sanayi Ticaret Şirketi hakkında mahkeme, 3 ay süreyle geçici mühlet kararı verdi.
Kira bedeli ev sahibine verilmezse ne olur? 
Kira bedeli aksi kararlaştırılmadıkça kiraya verene ödenmesi gerekir. Peki kira bedeli ev sahibine verilmezse ne olur? 
Milli Emlak Ankara ve Eskişehir’de KDV’den muaf arsa ve arazi satıyor!
Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Eskişehir’de yer alan arsa ve arazileri KDV’den muaf olarak satışa çıkardı. Söz konusu satış ihaleleri 30 Temmuz’da yapılacak.
Dubai Riviera 59’da yüzde 10 peşinatla konut fırsatı!
Azizi Developments tarafından Dubai’nin gözde bölgelerinden Mohammed Bin Rashid City’de inşa edilen Riviera 59 projesinden yüzde 10 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 
Ankara Ekspres Kargo’ya 3 ay geçici konkordato mühleti!
Konkordato başvurusunda bulunan Ankara Ekspres Kargo Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ile şirket ortağı Ümit Budak hakkında 3 ay süreyle geçici mühlet kararı verildi.