15 Eylül 2024 Pazar

Ünlü iktisatçıdan kira sorununu 1 saatte çözecek yöntem! Bu formülde kaybeden taraf olmayacak...

Yorumlar

Diğer Haberler

Konkordato talep eden İlhan Kardeşler Tekstil İnşaat hakkında 1 yıl geçici mühlet kararı verildi!
Konkordato talep eden İlhan Kardeşler Tekstil İnşaat Tarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi hakkında bir yıl süreyle geçici mühlet kararı verildi.
Satılık konutlara talep azalıyor!
“Sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” raporlarına göre satılık konut talebinde düşüş görülürken, reel kira fiyatları önceki yılın aynı ayına kıyasla yüzde 2,1 oranında azaldı. 
Emlak Konut GYO Köy 3. Etap’ın kesin kabulü yapıldı!
Emlak Konut GYO yaptığı açıklamada İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy 3. Etap Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi'nin kesin kabulü yapılmış olup kesin kabul tutanağının 8 Aralık 2025 tarihinde onaylandığını duyurdu.
Milli Emlak’tan Konya ve Kayseri’de KDV’den muaf araziler!
Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya ve Kayseri’de yer alan arazileri KDV’den muaf olarak satışa sundu. Arazilerin satış ihaleleri bu ay içerisinde yapılacak.
455 bininci deprem konutu 27 Aralık’ta teslim edilecek!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada 455 bininci deprem konutunun 27 Aralık tarihinde teslim edileceğini söyledi.