Kahramanmaraş Asliye Ticaret Mahkemesi, 2025/468 Esas sayılı dosyada, Demkay Emlak Hafriyat İnşaat Petrol Gıda Temizlik Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.hakkında geçici mühletin 2 ay süreyle uzatılmasına karar verdi.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın 500 bin yeni sosyal konut projesi için başvuru bedeli 5 bin TL olarak açıklandı.
Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, altın ve gümüş fiyatlarındaki yükselişin en çok ev almak isteyenlere yaradığını söyledi. Memiş, bu yükselişin konut sahibi olmak isteyenlere fırsat sunduğunu vurguladı.
Bolu İl Özel İdaresi, Karacasu’da yer alan 29 bin metrekarelik Küçük Kaplıca alanı için ihaleye çıkıyor. 1 milyon 194 bin TL muhammen kira bedeliyle çıkılacak ihale 11 Kasım 2025’te yapılacak.
Siyasal İktisatçı İnan Mutlu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda konut fiyatlarındaki artışın TÜFE’deki artışı yakaladığını belirtti.
Yorumlar