13 Eylül 2024 Cuma

Kiralarda yeni dönem başlıyor! Ünlü avukat örneklerle açıkladı! Bunu yapanlara ceza uygulanacak!

Yorumlar

Diğer Haberler

30 yıllık kuruyemiş devi Peyman Kuruyemiş konkordato ilan etti!
30 yıllık dev kuruyemiş firması olan  Peyman Kuruyemiş mali sıkıntılar nedeniyle  konkordato ilan etti. 
TOKİ 521 bin 955 TL peşinatla konut satacak! Başvurular 24 Nisan’da başlıyor!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 521 bin 955 TL peşinatla konut satacak. Söz konusu proje için başvurular 24 Nisan’da başlıyor. 
Kentsel dönüşümde KDV oranları hap bilgi!
Yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Mali Müşavir İbrahim Döner paylaşımında bu kez de kentsel dönüşümde KDV oranlarını açıkladı.
TOKİ’den Bağcılar’a 597 konutluk yeni proje müjdesi! İhalesi yarın!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Bağcılar'da 587 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi yarın yapılacak. 
Reportage Türkiye’den Büyük Bahar Kampanyası! Sylvana İstanbul ve Afra Park’ta vade farksız ödeme fırsatı!
Reportage Türkiye, 26 Nisan tarihinde Hilton Hotel Mall of İstanbul’da büyük bir satış etkinliği gerçekleştiriyor. Söz konusu etkinlikte Sylvana İstanbul ve Afra Park’a özel eşsiz yatırım fırsatları da tanıtılacak.