12 Eylül 2024 Perşembe

Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu, İstanbul'un depreme hazırlığı için görüştü! 

Yorumlar

Diğer Haberler

Teslim için gün sayan Kadıköy Moda Yalova’da 14 milyon TL’ye 4+2 villa!
Teslimleri bu ay içerisinde yapılacak olan Kadıköy Moda Yalova projesinde yer alan 4 oda 2 salon villaların satış fiyatları 14 milyon TL’den başlıyor. 
30 yıllık kuruyemiş devi Peyman Kuruyemiş konkordato ilan etti!
30 yıllık dev kuruyemiş firması olan  Peyman Kuruyemiş mali sıkıntılar nedeniyle  konkordato ilan etti. 
TOKİ 521 bin 955 TL peşinatla konut satacak! Başvurular 24 Nisan’da başlıyor!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 521 bin 955 TL peşinatla konut satacak. Söz konusu proje için başvurular 24 Nisan’da başlıyor. 
TOKİ’nin 2 projesi için daha teslim müjdesi geldi!
Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın Konya Cihanbeyli ve Yozgat Sorgun projeleri sahiplerine teslim edildi.
BYC Grup’a verilen geçici mühlet süresi 37 gün daha uzatıldı!
Uşak 4. Asliye Hukuk Mahkemesi, BYC Grup İthalat ve İhracat Anonim Şirketi hakkında verilen geçici mühlet süresinin 37 gün süreyle, 20 Mayıs 2025 tarihine kadar uzatılmasına karar verdi.