7 Eylül 2024 Cumartesi

Mağdur ev sahibi: 1.5 sene önce dava açtım, 2'nci duruşma hala görülmedi! Dava ve istinaf sürelerine çözüm istiyoruz!

Yorumlar

Diğer Haberler

Emekli ve memura 2025 Ocak’ta ne kadar zam yapılacak? 
Merkez Bankası'nın dün yayınladığı ve merakla beklenen piyasa katılımcıları anketinde yıl sonu enflasyon tahmini yüzde 43,14 şeklinde açıklandı. Peki emekli ve memura 2025 Ocak’ta ne kadar zam yapılacak? 
Emekli promosyonlarında Eylül fırtınası! Başvuran anında 12 bin TL alıyor! İşte İş Bankası promosyon başvuru...
Milyonlarca emekliye ek gelir sağlayan banka promosyonları, bankalar arasında resmen yarışa neden oluyor. En çok araştırılan banka ise İş Bankası oldu. Peki İş Bankası emekli promosyon ödemesi ne kadar? İşte İş Bankası promosyon Eylül 2024...
GYODER çatısı altında gayrimenkul sektöründe kadın liderlerin rolü artırılacak! 
GYODER Başkanı Neşecan Çekici, GYODER çatısı altında, gayrimenkul sektöründe kadın liderlerin varlığını güçlendirmeyi ve sektörde çeşitliliği artırmayı hedeflediklerini belirtti.
İnşaat sektöründe kalifiye eleman sıkıntısı büyüyor!
Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı İsmail İltemir yaptığı açıklamada yeni neslin masa başı işlere yöneldiğini belirterek, inşaat sektöründe kalifiye elemanların mühendislerden bile yüksek maaşlar alabildiğini söyledi. 
Naci Görür’den o şehirler için yeni uyarı: 7,2 şiddetinde deprem geliyor!
Yaptığı her açıklama gündeme bomba gibi düşen Prof. Dr. Naci Görür, bu kez 6 Şubat depremlerinin vurduğu kentler arasında yer alan Adana'daki tehlikeyi işaret etti. İşte Naci Görür’ün o açıklamaları…