2 Eylül 2024 Pazartesi

İBB’den bakanlığın İstanbul’da seçtiği rezerv ve riskli alanlar için sert tepki!

Yorumlar

Diğer Haberler

TOKİ 500 bin konut başvuruları ne zaman sona erecek? 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın duyurduğu programa göre TOKİ 500 bin yeni konut projesi için başvurular 10 Kasım’da başlayacak ve 19 Aralık 2025 tarihinde sona erecek.
Altından, mevduattan gayrimenkule dönüş başladı!
Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan, yatırımcıların altın ve mevduattan çıkarak gayrimenkule yöneldiğini açıkladı.
Bolu Abant Sitesi’nde elden taksitle konut fırsatı!
Alemdar İnşaat tarafından hayata geçirilen Abant Sitesi’nde elden taksitle konut fırsatı sunuluyor.
Kentsel Dönüşüm Başkanlığı 7 ildeki 319 konut ve 197 iş yerini yüzde 20 indirimle satışa çıkarıyor!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 7 ilde yer alan toplamda 319 konut ile 197 iş yeri, açık artırma yöntemiyle yarından sonra satışa sunuyor.
Kentsel Dönüşüm Başkanlığı 7 ildeki 319 konut ve 197 iş yerini yüzde 25 peşinatla yarın satışa çıkarıyor!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 7 ilde yer alan toplamda 319 konut ile 197 iş yerini yüzde 25 peşinatla yarın satışa çıkarıyor.