Konkordato başvurusunda bulunan Ankara Ekspres Kargo Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ile şirket ortağı Ümit Budak hakkında 3 ay süreyle geçici mühlet kararı verildi.
Uluslararası çapta 35 yılı aşkın saha tecrübesi ve bilgi birikimini yazıya döken Network Gayrimenkul Kurucusu Tanku Bulduk'un ‘Ben Emlakçıyım’ isimli eseri kitapseverlerle buluştu.
CHP'de genel başkan yardımcısı, genel sekreter ve milletvekili olarak farklı kademelerde görev alan Gürsel Tekin sosyal medyadaki paylaşımında, kamu bankalarının vatandaşın yanında durmadığın söyleyerek eşletirdi.
Ekonomik kriz nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Gençler Alüminyum konkordato talebinde bulunmuştu. Şirketle ilgili, İstanbul 2. Asliye Ticaret Mahkemesi duruşma gününü belirledi.
Yorumlar