30 Temmuz 2024 Salı

İlber Ortaylı'dan TÜİK'in kira hesabına tepki: 5.800 TL kirayı küçük bir yerde bile zor bulursunuz!

Yorumlar

Diğer Haberler

Şefler, mühendisler, psikologlar Dubai’de emlakçı oluyor!
Dubai’de gayrimenkul alım satımı alanında faaliyet gösteren Parcel Estates bünyesinde mühendislerden hukukçulara, işletmecilerden psikolog ve sosyologlara kadar geniş bir meslek yelpazesi yer alıyor. 
TOKİ’den İzmir Menemen’e 647 konutluk yeni proje geliyor!
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İzmir Menemen’de 647 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi 19 Ocak tarihinde yapılacak.
Milli Emlak Konya ve Kayseri’de KDV’den muaf arazi satıyor!
Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya ve Kayseri’de yer alan arazileri KDV’den muaf olarak satışa çıkardı. Arazilerin satış ihaleleri Ocak ve Şubat aylarında yapılacak.
Kuşadası SC Private Mansions projesinde lansman fiyatlarıyla!
Aydın Kuşadası’nda yükselen SC Private Mansions projesinde hemen teslim konutların fiyatları 20 milyon 900 bin TL’den başlıyor. 
Özelleştirme İdaresi'nden 128,8 milyon TL’lik taşınmazın satışına onay!
Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, İstanbul, Mersin, Ankara, Kırıkkale ve Afyonkarahisar'da yer alan bazı taşınmazların satışını onayladı.