Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığının mülkiyetinde bulunan toplam 512 gayrimenkul, yüzde 20 indirimle satışa sunuldu.
İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde faaliyet gösteren ve Zen Yapı markasıyla tanınan Zenginor İnşaat Ticaret Limited Şirketi, mali darboğaz gerekçesiyle konkordato talep etti.
İV Kandilli yeni ödeme kampanyasıyla yılın son günlerinde kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Kampanya kapsamında yüzde 35 peşin ödemede 36 ay vade farksız taksit ve yüzde 5peşinat ödemede 18 ay vade farksız
taksit seçenekleri yer alıyor.
Başkent Üniversitesi Uluslararası Finans ve Bankacılık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şenol Babuşcu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda konut satışlarındaki hızlı yükseliş döneminin yerini durağanlığa bıraktığını belirtti.
Yorumlar