22 Temmuz 2024 Pazartesi

10 bin, 11 bin, 12 bin 500 TL olan emekli maaşlarına tam bu kadar zam geldi! İşte, 4A, 4B yeni zamlı maaşlar! 

Yorumlar

Diğer Haberler

Gayrimenkulde ‘Al-Sat’ devri bitti, yatırımcı artık neye bakıyor? 
Gayrimenkul sektöründe kısa vadeli al-sat yaklaşımının yerini; varlık değerini uzun vadede koruyan, planlı ve nitelikli projelere yönelen daha bilinçli bir yatırımcı profiline bıraktı.
EİDS yetki doğrulamasında yeni dönem: Sahte ilanlar elenecek!
EİDS şeklinde adlandırılan Elektronik İlan Doğrulama Sistemi’nde 1 Şubat 2026 tarihi itibarıyla tüm taşınmaz ilanlarında devreye alınacak.
Ev satarken tapu harcını kim öder?
Mevzuata göre tapu harcı, gayrimenkulün beyan edilen satış bedelinin yüzde 4’ü üzerinden hesaplanır ve normal koşullarda alıcı ile satıcı tarafından eşit olarak (yani yüzde 2 + yüzde 2) ödenir.
Emlak Konut GYO Adana Yüreğir Cumhuriyet 1. Etap ihalesinin 2. oturumu yarın!
Emlak Konut GYO, 23 Aralık’ta 1. Oturumu yapılan Adana Yüreğir Cumhuriyet 1. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin Açık Artırma-Kapalı Zarf Teklif Alma bölümünü içeren 2. oturumunun yarın saat 14.00’te yapılacağını duyurdu.
TMSF, Antalya’daki Tekirova Turizm Otel’i 5,95 milyar TL’ye satıyor!
Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Antalya’daki Tekirova Turizm Otel’i 5 milyar 950 milyon TL bedelle satışa çıkardı.