22 Temmuz 2024 Pazartesi

10 bin, 11 bin, 12 bin 500 TL olan emekli maaşlarına tam bu kadar zam geldi! İşte, 4A, 4B yeni zamlı maaşlar! 

Yorumlar

Diğer Haberler

6 Şubat depremlerinden etkilenen köyler için flaş karar! Deprem bölgesindeki imar yönetmeliğinde değişiklik yapıldı!
Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 6 Şubat depremlerinden etkilenen köylerdeki yerinde dönüşüm için Plansız Alanlar İmar Yönetmeliği’nde değişikliğe gitti. 
4.9 milyar TL'lik evde bakım maaşı hesaplara yatıyor! Evde bakım parası alanlara Bakan Göktaş'tan Ekim müjdesi! 
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, evlerinde bakılan tam bağımlı vatandaşlar ve ailelerine ilişkin evde bakım maaşları ile ilgili önemli bir açıklama yaptı. İşte ayrıntılar...
Konut kredisi kullanacaklar dikkat: Sözleşme yazılı veya mesafeli olarak yapılmadıkça geçerli olmayacak! 
Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin 5 maddeden meydana gelen ilk bölümü resmen kabul edildi. Konut kredilerinde de düzenleme yapıldı. İşte ayrıntılar...
TOKİ açıkladı! TOKİ'nin indirim kampanyasında yarın son gün
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) konut sahibi olup taksitlerini ödeyen vatandaşlar için yüzde 25 indirim kampanyası başlatmıştı. Kısmi ödeme imkanı da sunulan kampanya için geri sayım başladığı kaydedildi. 
İslam Memiş bu defa da gram altının yıl sonunda ne kadar olacağını açıkladı!
Yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen Finans analisti İslam Memiş, gram altınla ilgili yıl sonu tahminini açıkladı. Peki yatırımcıların gözdesi gram altın yıl sonunda ne kadar olacak?