22 Temmuz 2024 Pazartesi

10 bin, 11 bin, 12 bin 500 TL olan emekli maaşlarına tam bu kadar zam geldi! İşte, 4A, 4B yeni zamlı maaşlar! 

Yorumlar

Diğer Haberler

Konkordato talep eden Alsancak Çimento’nun geçici mühlet süresi 2 ay uzatıldı!
İzmir 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, Alsancak Çimento A.Ş. ve şirket ortağı Gökhan Gök'ün konkordato başvurusunda geçici mühlet süresini ek 2 ay daha uzatma kararı aldı.
Şantiyelerde dijital dönem başlıyor!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, inşaat sektöründe dijital dönüşümü hızlandırmak amacıyla geliştirdiği Mobil Şantiye Defteri (Şantiye-M) uygulamasını hayata geçiriyor.
Atatürk Orman Çiftliği’nde aylık 175 bin TL’ye 10 yıllığına kiralık gayrimenkul!
Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü, Atatürk Orman Çiftliği’nde yer alan gayrimenkulü 10 yıllığına kiraya verecek. Gayrimenkulün kiralama ihalesi 14 Ocak tarihinde yapılacak.
TMSF milyarlık satış için düğmeye bastı: İki büyük otel ve bir şirket ihaleye çıkıyor!
Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), iki büyük otel ve bir şirketin satışı için düğmeye bastı. Söz konusu ihaleler Şubat ayı içerisinde gerçekleştirilecek.
TOKİ 500 bin konut kuraları hangi şehirde ne zaman çekilecek?
TOKİ’nin 500 bin yeni konut projesinin kura çekim listesi açıklandı. Adıyaman, Şırnak ve Hakkari’de kura çekilişleri yapılırken, sıradaki kuralar 5 Ocak 2026’da Siirt ve Van’da, 6 Ocak’ta Mardin ve Ağrı’da, 7 Ocak’ta ise Batman’da çekilecek.