Kira artışı ve tahliye sözleşmelerinde kritik ayrıntıları gözden kaçırılması mağduriyete neden olacağını açıklayan Avukat Kadir Bozdağ, sosyal medya hesabından detayları açıkladı.
Adıyaman’ın en prestijli noktası Altınşehir’de, Atatürk Bulvarı üzerinde yükselen Liv Terrace projesinde konut fiyatları 2 milyon 950 bin TL'den başlıyor.
Haldız İnşaat ve Halk GYO iş birliği ile hayata geçirilen Paye Sakarya'da büyük kampanya başladı. Konut sahibi olmak isteyenler için 120 ay vade, sıfır peşinat ve yüzde 1.89 faiz oranı ile ev sahibi olma fırsatı sunuluyor.
Rams and Sons İnşaat, Rams Ayazağa projesinin inşaatına resmen başlıyor. Maliyeti 8 milyar 511 milyon 167 bin 500 TL olarak açıklanan projede 2 bin 644 konut ve 54 adet ticari alana yer verilecek.
Ünlü analist Murat Ali Calman, sosyal medya hesabından yatırımcıları uyarıyor. ''Paran varsa ev al, geç' diyen ünlü analist piyasalardaki son durumu değerlendirdi.
Yorumlar