14 Temmuz 2024 Pazar

En düşük emekli maaşı 13 bin TL olacak mı? AK Parti'den emeklilere ek zam açıklaması: Hafta başı açıklarız!

Yorumlar

Diğer Haberler

Ulukur İnşaat iflas etti!
Bakırköy 2. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin 15 Ekim 2025 tarih ve 2025/735 Esas sayılı kararıyla ULUKUR İnşaat Turizm Oto Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.’nin iflasına hükmedildi. 
Yenimahalle Belediyesi, Meydan AVM’deki çok amaçlı salonları ve fuaye alanlarını kiraya verecek!
Yenimahalle Belediye Başkanlığı, Meydan AVM’de yer alan çok amaçlı salonları ve fuaye alanlarını kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 6 Kasım 2025 tarihinde yapılacak.
Emlak Konut GYO Nezihpark Bahçekent'in değeri 5 milyarı aştı! 
Emlak Konut GYO’nun Nezihpark Bahçekent projesi için hazırlatılan 2025 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Raporda Emlak Konut GYO Nezihpark Bahçekent projesinin 2025 değeri 5 milyarı aştı.
Erzurum'daki deprem konutları 15 Kasım’da sahiplerine teslim edilecek!
Erzurum'un Çat ilçesinde hayata geçirilen deprem konutlarının teslimleri 15 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek.
TOKİ 500 bin sosyal konut projesine başvuracaklar dikkat! İşte doğru ve eksiksiz müracaat için izlemeniz gereken adımlar
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda doğru ve eksiksiz müracaat için izlenmesi gereken adımları açıkladı.