24 Haziran 2024 Pazartesi

e-Devlet üzerinden "Miras Sorgulama" işlemi nasıl yapılır?

Yorumlar

Diğer Haberler

Kirayı elden verenler 23 bin 450 TL sınırına dikkat! 
Yeni vergi paketine göre, kiraları elden ödeyen kiracılar da ceza alacak. İş yeri kiralamalarında da geçerli olacak olan bu yeni kurala göre, kiracı eğer kira ödemelerini elden yapıyorsa Maliye'ye bildirmesi gerekli.
Opel Grandland'e 217 bin 900 TL'lik Haziran 2024 indirimi geldi! İşte Grandland Haziran ayı fiyatları!
Opel'in en sevilen modelleri arasında yer alan Grandland'e bu ay 217 bin 900 TL indirim geldi. Peki Grandland'in satış fiyatları ne kadar? İşte Opel Grandland Haziran 2024 fiyat listesi...
İspanya'da konut krizi büyüyor: Yüzde 42 artan oda kiraları 500 avroya kadar çıktı!
Yaşanan konut kriziyle gündeme gelen İspanya'da konut kiraları resmen astronomik rakamlara çıktı. Ülkede son 5 senede yüzde 42 oranında artış gösteren oda kiraları aylık 500 avroya kadar yükseldi.
Aile Bakanlığı hesaplara tek tek yatırıyor! 40 farklı destek ödemesi peş peşe açıklandı, bu paraları sakın kaçırmayın
Dar gelirli vatandaşlar için çalışmalarına hız kesmeden devam eden T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tam 40 farklı kalemde destek ödemesi veriyor. İşte o destek ödemeleri ile ilgili detaylar...
Bakan Işıkhan'dan 'zam yok' açıklaması! Ne asgari ücrete ne de emekliye refah payı zammı verilmeyecek!
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'tan asgari ücret ve emekli fefah fayı ödemeleri ile ilgili açıklama geldi. Bakan Işıkhan, ne asgari ücrete ne de emekli refah payına zam olmayacağını açıkladı.