24 Haziran 2024 Pazartesi

e-Devlet üzerinden "Miras Sorgulama" işlemi nasıl yapılır?

Yorumlar

Diğer Haberler

Eşin rızası alınmadan yapılan ipotek işlemi geçersiz mi?
Avukat Esat Özel resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda eşin rızası alınmadan yapılan ipotek işleminin geçersiz olduğunu söyledi.
Ayman Yassı Metal, Ebren Tekstil ve MihenK Boya Tekstil’in konkordato sürecinde geçici mühlet uzatıldı!
Ayman Yassı Metal Otomotiv Yan Sanayi Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Dış Ticaret A.Ş., Ebren Tekstil Emprime İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. ve MihenK Boya Tekstil Kumaş Sanayi ve Dış Ticaret Ltd. Şti.’nin konkordato mühleti 2 ay daha uzatıldı.
İki yapılı apartman projesi Ventuno Marina, Çeşme'de hayata geçirildi!
BAD – Başak Akkoyunlu Design, Çeşme’de iki yapılı bir apartman olan Ventuno Marina projesine imza attı.
Gaziantep'in köklü firması Denimeks Gıda’dan konkordato kararı!
Gaziantep’te konkordato başvuruları artarken, kentte 35 yıldır faaliyet gösteren Denimeks Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi de konkordato talebinde bulundu.
Arjantin'deki 'kira kontrolü faciası' Türkiye için ders mi?
İnşaat piyasasına dair değerlendirmeleriyle dikkatleri üzerine çeken İnşaat doktoru, bugün de sosyal medya hesabından Arjantin'deki yanlış kira politikasından çıkarılması gereken önemli ayrıntıları paylaştı.