Akdeniz'de Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında 6,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin hemen ardından Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, ikinci bir olası depremin şiddetinin 7.2'den büyük olacağını açıkladı.
Tekirdağ Asliye Ticaret Mahkemesi, Kare Metal Form Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nin konkordato başvurusunu değerlendirerek, şirkete 1 yıl süreyle kesin mühlet tanıdı.
23 Nisan’da meydana gelen 6,2’lik deprem sonrası gözler uzmanlara çevrilirken, Prof. Dr. Osman Bektaş da yaptığı açıklamada olası bir depremin 7’den küçük olması gerektiğini söyledi.
Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci sosyal medya hesabından, yüksek enflasyon ve kriz ortamlarında kimin karlı, kimlerin ise zararlı çıkacağını açıkladı.
Yorumlar