Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 36 ildeki 244 arsayı yüzde 25 ve yüzde 40 peşinatla satışa çıkardı.
Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Batı Ataşehir Evleri için ön talep topluyor. 496 bağımsız birimin yer aldığı proje İstanbul Ataşehir’de yer alıyor.
Menekşe Yapı tarafından Ankara’nın prestijli ilçesi Çankaya’da inşa edilen Bonita Botanik projesinde konut teslimleri başladı. Peki Bonita Botanik Ankara’da konut fiyatları ne kadar?
EYG Gayrimenkul'ün İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Sarıgazi Mahallesinde konumlu arsa üzerinde kat karşılığı yöntemi ile proje geliştirmek üzere imzalanan sözleşme tapuya şerh edildi.
Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda tapuda ucuz gösterelim devrinin resmen bittiğini belirtti.
Yorumlar