25 Mayıs 2024 Cumartesi

'Dolar yükselir mi?' sorusuna Bakan Şimşek'ten cevap geldi! 40 TL olmayacak! 

Yorumlar

Diğer Haberler

The Maris Lagoon Plus’ta 18 taksitle hemen teslim konutlar!
Alanya’da yükselen The Maris Lagoon Plus projesinde yer alan konutlar için 18 taksit imkanı sağlanıyor. 
500 bin yeni konut projesinde ilk teslimler Mart 2027'de yapılacak!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 500 bin konut projesi kapsamında ilk evlerin Mart 2027’de teslim edileceğini söyledi.
Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Ocak 2026'da kiraya ne kadar zam gelecek?
Milyonlarca ev sahibi ve kiracının merakla beklediği 2026 yılının ilk kira artış oranı geçtiğimiz günlerde belli oldu. Kirası 20 bin TL olan kiracı bu ay 26 bin 976 TL ödeyecek.
Şefler, mühendisler, psikologlar Dubai’de emlakçı oluyor!
Dubai’de gayrimenkul alım satımı alanında faaliyet gösteren Parcel Estates bünyesinde mühendislerden hukukçulara, işletmecilerden psikolog ve sosyologlara kadar geniş bir meslek yelpazesi yer alıyor. 
TOKİ Antalya kura sonuçları kazananlar listesi 2+1 ve 3+1!
Toplamda 13 bin 213 konutun inşa edileceği TOKİ Antalya projesinin kura sonuçları isim listesi e-Devlet üzerinden sorgulanabilecek.