14 Nisan 2024 Pazar

Tek evi olan tapu sahiplerine müjde! 1.536 TL para iadesi yapılıyor! 

Yorumlar

Diğer Haberler

Deprem bölgesinde tamamlanan ev ve iş yeri sayısı 455 bin 357’ye ulaşacak!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, asrın inşa seferberliğinde sona gelindiğini, Hatay'da yapılacak olan son törenle birlikte tamamlanan ev ve iş yeri sayısının 455 bin 357'ye ulaşacağını belirtti.
Dünyada kiracı tahliyesi nasıl işliyor? 
73,5 bin takipçili İnşaat Doktoru resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda dünyada kiracı tahliyesinin nasıl işlediğini anlattı.
Konut sahipliği oranı düşüyor! İlk evini almak isteyen alamıyor, yeni evlenenler kiraya mahkum...
İYİ Parti Ekonomi ve Kalkınma Politikaları Başkanı Dr. Erhan Usta, sosyal medya hesabından 22 yılda konut sahipliği oranının yüzde 17 puan düştüğünü açıkladı.
İnşaat işlerinde yapı güvenliği hakkında kanun teklifi Meclis'e sunuldu!
İzmir Milletvekili Ahmet Tuncay Özkan, inşaat işlerinde yapı güvenliği hakkında kanun teklifini Meclis'e sundu. 
Uğurtoprak İnşaat’ın konkordato talebi reddedildi!
İstanbul 2. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin 2024/233 Esas sayılı konkordato davasında, Uğurtoprak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin konkordato talebi reddedildi.