8 Nisan 2024 Pazartesi

Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor: Prim düşecek, erken emekli olunabilecek! Ev hanımı için de destek geliyor!

Yorumlar

Diğer Haberler

Bakan Murat Kurum: Deprem bölgesinde yıl sonunda 500 bin konut hedefiyle çalışıyoruz!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, yaptığı açıklamada deprem bölgesinde yıl sonunda 500 bin konut hedefiyle çalıştıklarını söyledi.
Güney Tarım İnşaat’a 1 yıl kesin konkordato koruması!
Kızıltepe 5. Asliye Hukuk Mahkemesi, Güney Tarım Taşımacılık İnşaat Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi hakkında (bir) yıl süreyle kesin mühlet verilmesine karar verdi.
Ege Yapı Göktürk projesi için imzalar atıldı! Yeni proje!
Ege Yapı Avrupa Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda Sözleşme Bildirimi Hakkında açıklama yaptı.
AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi’nde sektörün bugünü ve yarını masaya yatırıldı!
Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği tarafından her yıl düzenlenen “AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi”nin 16. sı, bugün Swissotel The Bosphorus Istanbul’da gerçekleştirildi.  Zirvede, sektörün bugünü ve yarını konuşuldu. 
Yapı sektörü için 5 acil dönüşüm çağrısı!
ÇEDBİK tarafından, T.C. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın destekleriyle gerçekleştirilen ‘8. Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’nde, sürdürülebilir dönüşümün Türkiye’de karşılaştığı riskler ve fırsatlar ele alındı.