8 Nisan 2024 Pazartesi

Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor: Prim düşecek, erken emekli olunabilecek! Ev hanımı için de destek geliyor!

Yorumlar

Diğer Haberler

Çakıroğulları İnşaat’a 1 yıl kesin konkordato koruması!
Ankara 3. Asliye Ticaret Mahkemesi, Çakıroğulları İnşaat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi ile şirket ortakları Adil Görkem ve Emre Altıntaş hakkında 1 yıl kesin mühlet kararı verdi.
Aslanoğlu Gayrimenkul İnşaat’ın konkordato talebi reddedildi!
Bartın 3. Asliye Hukuk Mahkemesi’nin (Asliye Ticaret Mahkemesi sıfatıyla) 2024/38 Esas sayılı dosyasında, Aslanoğlu Gayrimenkul İnşaat ve Mobilya Sanayi Ticaret Ltd. Şti. tarafından yapılan konkordato başvurusu reddedildi.
2026 ofis piyasasında dengeler değişiyor: İyi yönetilen binalar daha hızlı kiralanacak!
CBRE Türkiye Genel Müdürü Can Kadir Yalnızcan, gayrimenkul sektöründe 2026 yılıyla birlikte, bina kalitesi kadar tesis yönetimi de kiralama kararlarının belirleyici unsurlarından biri olacağını söylüyor.
Kayalar Point vade farksız 12 ay taksit fırsatıyla satışa çıktı! Yeni proje!
Kayalar Grup tarafından Ankara Etimesgut'ta inşa edilen  Kayalar Point vade farksız 12 ay taksit fırsatıyla satışa çıktı. 
Kira enflasyonuna 'Suriyeliler' freni! 
Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Dr. Ahmet Büyükduman resmi X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Suriyelilerin dönüşü ile kira enflasyonun gerilediğini açıkladı.