3 Ocak 2024 Çarşamba

Altın, dolar, borsa kazandırırken konut yerinde mi sayacak?

Yorumlar

Diğer Haberler

TOKİ 500 bin yeni konut başvuru bedeli 2025!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın 500 bin yeni sosyal konut projesi için başvuru bedeli 5 bin TL olarak açıklandı.
Demkay Emlak Hafriyat İnşaat’ın geçici mühlet süresi 2 ay uzatıldı!
Kahramanmaraş Asliye Ticaret Mahkemesi, 2025/468 Esas sayılı dosyada, Demkay Emlak Hafriyat İnşaat Petrol Gıda Temizlik Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.hakkında geçici mühletin 2 ay süreyle uzatılmasına karar verdi.
Kentsel Dönüşüm Başkanlığı 7 ildeki 319 konut ve 197 iş yerini yüzde 25 peşinatla yarın satışa çıkarıyor!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 7 ilde yer alan toplamda 319 konut ile 197 iş yerini yüzde 25 peşinatla yarın satışa çıkarıyor.
Altından, mevduattan gayrimenkule dönüş başladı!
Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan, yatırımcıların altın ve mevduattan çıkarak gayrimenkule yöneldiğini açıkladı.
Arnavutköy Miaport Comfort’ta 0 faizle taksit fırsatı!
İstanbul Avrupa Yakası Arnavutköy’de yükselen Miaport Comfort projesinde yer alan konutlar için 0 faizle taksit fırsatı sunuluyor.