17 Aralık 2023 Pazar

Konut fiyatları düşecek mi? Kirada yüzde 25 sınır kalkıyor mu? Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz sinyali verdi...

Yorumlar

Diğer Haberler

Ev sahibi, ihtiyaç halinde kiracılı evi satarsa ne olur?
Kiracı ev sahibi arasında evin satılması durumunda olası tahliye durumunda ne yapılacağı merak ediliyor.
İnşaat Mühendisi Batuhan Tozburun: Deprem ve kentsel dönüşüm birinci gündem olmalı!
Tanyer Yapı Zemin Grubu Koordinatörü İnşaat Yüksek Mühendisi Batuhan Tozburun, Deprem tehdidine karşı, zemin mühendisliğinin önemine dikkat çekerek “Deprem ülkenin en öncelikli sorunlarının başında geliyor.'' dedi.
Delta Elektrik-Elektronik’in konkordato talebi kabul edildi!
Delta Elektrik-Elektronik İmalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin konkordato talebini kabul edildi ve 3 ay süreyle geçici mühlet kararı verildi.
Kiralananın sahibi birden fazlaysa dikkat edilmesi gerekenler!
Eğer birden fazla ev sahibi varsa tahliye davasının tüm mülk sahipleri tarafından birlikte açılması gerekiyor. Ayrıca bunun dışında davadaki eksiklikler sonradan giderilebilirken, tahliye ihtarnamesi eksiklikler düzeltilemiyor.
Milli Emlak’tan Malatya ve Manisa’da kiralık arsa ve araziler!
Milli Emlak Genel Müdürlüğü Malatya ve Manisa’da yer alan arsa ve arazileri kiraya verecek. Kiralama ihaleleri 23 Mayıs ve 28 Mayıs’ta yapılacak.