13 Aralık 2023 Çarşamba

BİM'de yılbaşına özel indirim! Ülker çokokrem, dekoratif lamba, Molfix bebek bezi.. BİM19 Aralık aktüel ürünler kataloğu

Yorumlar

Diğer Haberler

Ayrık nizam nedir?
Ayrık nizam, bir yapının komşu parsellerdeki binalardan tamamen bağımsız olarak inşa edilmesi anlamına geliyor. 
Çekmeköy Eva Bahçe’de sıfır faizle 24 ay vade imkanı!
İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de yükselen Eva Bahçe Taşdelen projesinde yer alan konutlar için 0 faizle 24 ay vade imkanı sağlanıyor.

Avrupakent GYO’nun aktif büyüklüğü 47,9 milyar TL’ye ulaştı!
Gayrimenkul sektörünün önemli şirketlerinden biri olan Avrupakent GYO’nun aktif büyüklüğü 47,9 milyar TL’ye ulaştı.
Milli Emlak Ankara ve Aydın’da KDV’den muaf araziler satıyor!
Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ve Aydın’da yer alan araziler için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu araziler KDV’den muaf olarak alıcılarını bekliyor.
İmza Yalova’da lansmana özel kampanya! Yeni proje!
İmza Yalova projesinde yer alan konutların fiyatları 4 milyon TL’den başlıyor. Teslimleri 2027 yılında yapılacak olan projede lansmana özel kampanya sunuluyor.