10 Ekim 2023 Salı

Son Dakika! Kandilli Rasathanesi duyurdu: Korkutan deprem

Yorumlar

Diğer Haberler

Ev sahibi, ihtiyaç halinde kiracılı evi satarsa ne olur?
Kiracı ev sahibi arasında evin satılması durumunda olası tahliye durumunda ne yapılacağı merak ediliyor.
Malatya’daki 11 bin deprem konutu yıl sonuna kadar tamamlanacak!
Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'teki depremlerden etkilenen Malatya'da inşa edilen 11 bin deprem konutunun yıl sonuna kadar tamamlanması planlanıyor. 
Milli Emlak’tan Malatya ve Manisa’da kiralık arsa ve araziler!
Milli Emlak Genel Müdürlüğü Malatya ve Manisa’da yer alan arsa ve arazileri kiraya verecek. Kiralama ihaleleri 23 Mayıs ve 28 Mayıs’ta yapılacak.
Lin Tekstil ve Sancak12 Tekstil’e verilen geçici mühlet 2 ay süreyle uzatıldı!
Sancak12 Tekstil Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi ile Lin Tekstil İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Enerji Hayvancılık Ticaret Sanayi Limited Şirketi’ne daha önce verilen geçici mühlet 2 ay süreyle uzatıldı.
Delta Elektrik-Elektronik’in konkordato talebi kabul edildi!
Delta Elektrik-Elektronik İmalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin konkordato talebini kabul edildi ve 3 ay süreyle geçici mühlet kararı verildi.