27 Eylül 2023 Çarşamba

Bayram ikramiyesi ve emekli maaş zammında dananın kuyruğu bugün kopacak!

Yorumlar

Diğer Haberler

The Maris Lagoon Plus’ta 18 taksitle hemen teslim konutlar!
Alanya’da yükselen The Maris Lagoon Plus projesinde yer alan konutlar için 18 taksit imkanı sağlanıyor. 
TOKİ Antalya kura sonuçları kazananlar listesi 2+1 ve 3+1!
Toplamda 13 bin 213 konutun inşa edileceği TOKİ Antalya projesinin kura sonuçları isim listesi e-Devlet üzerinden sorgulanabilecek. 
500 bin yeni konut projesinde ilk teslimler Mart 2027'de yapılacak!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 500 bin konut projesi kapsamında ilk evlerin Mart 2027’de teslim edileceğini söyledi.
Özelleştirme İdaresi'nden 128,8 milyon TL’lik taşınmazın satışına onay!
Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, İstanbul, Mersin, Ankara, Kırıkkale ve Afyonkarahisar'da yer alan bazı taşınmazların satışını onayladı.
Şefler, mühendisler, psikologlar Dubai’de emlakçı oluyor!
Dubai’de gayrimenkul alım satımı alanında faaliyet gösteren Parcel Estates bünyesinde mühendislerden hukukçulara, işletmecilerden psikolog ve sosyologlara kadar geniş bir meslek yelpazesi yer alıyor.