Anasayfa
Konut
Satılık
Kiralık
İşyeri
Satılık
Kiralık
Arsa
Satılık
Kiralık
Haberler
Hakkımızda
İletişim
Ana sayfa
Haberler
Dünya bu dolar tahminini konuşuyor! Bu nasıl bir çelişki...
Dünya bu dolar tahminini konuşuyor! Bu nasıl bir çelişki...
Haber
8 Eylül 2023 Cuma
Son Dakika Kandilli Rasathanesi duyurdu: Akdeniz'de korkutan deprem
Yorumlar
Emlak
Satılık Daire
Kiralık Daire
Satılık İşyeri
Kiralık İşyeri
Satılık Arsa
TÜMÜ
Diğer Haberler
A.R.M. Otomotiv ve Kapımsan Otomotiv’e 3 ay geçici konkordato mühleti!
A.R.M. Otomotiv Dış Ticaret Pazarlama A.Ş. ve Kapımsan Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş. hakkında 3 aylık geçici konkordato mühleti kararı verildi.
Türkiye’nin önde gelen tekstil markalarından Gülsoy Tekstil konkordato ilan etti!
Türkiye’nin önde gelen tekstil markaları arasında yer alan Gülsoy Tekstil yaşadığı mali sıkıntılar nedeniyle konkordato ilan etti.
Gala Teks Örme’ye 3 ay geçici konkordato mühleti!
Bakırköy 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, mali sıkıntılarla karşı karşıya bulunan Gala Teks Örme İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi için 3 ay süreyle geçici konkordato mühleti verdi.
Bursa merkezli tekstil devi BRS İplik’in geçici konkordato süresi 2 ay daha uzatıldı!
Bursa 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, BRS İplik Teknik Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin geçici konkordato süresini 2 ay daha uzattı.
Binsu İç ve Dış Ticaret’in geçici konkordato mühleti 2 ay uzatıldı!
Mali zorluk yaşayan Binsu İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi’nin geçici konkordato mühleti 2 ay süreyle uzatıldı.
Yorumlar