23 Temmuz 2023 Pazar

SON DAKİKA DEPREMLER: Az önce deprem mi oldu, nerede deprem oldu? 22 TEMMUZ 2023!

Yorumlar

Diğer Haberler

Bakan Kurum açıkladı: 11 ildeki 453 bin deprem konutu yıl sonuna kadar teslim edilecek!
Şu anda deprem bölgesinde saatte 23, günde 550 konut yapıyoruz diyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Yıl sonuna kadar 11 ilimizde 453 bin bağımsız bölümü teslim etmiş olacağız.” dedi.
Sunsay Mühendislik’in konkordato talebi reddedildi!
Adana 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, ekonomik sıkıntılar nedeniyle konkordato başvurusu yapan Sunsay Mühendislik Endüstri Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin talebini reddetti. 
Bursa'da 43 yıllık Kapimsan Otomotiv konkordato ilan etti!
Bursa’da 43 yıldır otomobile yönelik süspansiyon parçaları üreten firma Kapimsan Otomotiv Sanayi ve Ticaret Şirketi, konkordato ilan etti. yıllardır hem yurt içi hem de yurt dışı pazarlarda birçok otomotiv markasına üretim yapı
TOKİ 36 ildeki 245 arsayı yüzde 25 ve yüzde 40 peşinatla satışa çıkıyor!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) mülkiyetinde, 36 ilde yer alan toplamda 245 arsa açık artırma yöntemiyle satışa çıkarılacak.
38 yıllık dev et firması dar boğazın içinde! Seret Et konkordato ilan etti!
Seret Et ve Gıda, son dönemlerde dar boğazın içine girdi. Mali krizi atlatamayan dev et firması konkordato ilan etti.