18 Temmuz 2023 Salı

DEPREM: Son dakika! Türkiye'de en son nerede, nasıl deprem oldu? Az önce deprem mi oldu? 17 Temmuz 2023!

Yorumlar

Diğer Haberler

TOKİ Ankara projesi yarın ihaleye çıkıyor! Mamak’a tam 712 konutluk yeni proje geliyor!
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara projesi için yarın ihaleye çıkıyor. Merakla beklenen projede 712 yeni konut yer alıyor. 
KLT Kalite Alüminyum ve Kalite Tente Dekorasyon için 1 yıl kesin mühlet verildi!
Kalite Tente Dekorasyon Otomat Civata Dış Ticaret Limited Şirketi ve KLT Kalite Alüminyum İmalat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi için 1 yıl kesin mühlet verildi.
TOKİ’den Silivri’ye 299 konutluk yeni proje geliyor!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Silivri’de inşa edeceği 299 konutluk yeni projenin ihalesini 23 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.
Esenler Belediyesi’nden 10 yıllığına kiralık asma katlı ve depolu iş yeri!
Esenler Belediye Başkanlığı, Esenler’de yer alan asma katlı ve depolu iş yerini kiraya verecek. Kiralama ihalesi 22 Mayıs tarihinde yapılacak. 
Kiralananın sahibi birden fazlaysa dikkat edilmesi gerekenler!
Eğer birden fazla ev sahibi varsa tahliye davasının tüm mülk sahipleri tarafından birlikte açılması gerekiyor. Ayrıca bunun dışında davadaki eksiklikler sonradan giderilebilirken, tahliye ihtarnamesi eksiklikler düzeltilemiyor.