Anasayfa
Konut
Satılık
Kiralık
İşyeri
Satılık
Kiralık
Arsa
Satılık
Kiralık
Haberler
Hakkımızda
İletişim
Ana sayfa
Haberler
İTO Başkanı Avdagiç: Ekonomi yönetimi iş dünyasının önceliklerine odaklanmalı
İTO Başkanı Avdagiç: Ekonomi yönetimi iş dünyasının önceliklerine odaklanmalı
Haber
9 Haziran 2023 Cuma
TEB müşterilerinin başına talih kuşu kondu! TEB hesaplara para yatıracak!
Yorumlar
Emlak
Satılık Daire
Kiralık Daire
Satılık İşyeri
Kiralık İşyeri
Satılık Arsa
TÜMÜ
Diğer Haberler
Turyap’ın kurucusu Azmi Zeki Sarıbay hayatını kaybetti!
Türkiye’de markalı emlakçılık anlayışının öncülerinden, Turyap Kurucu ve Onursal Başkanı Azmi Zeki Sarıbay hayatını kaybetti.
The Maris Lagoon Plus’ta 18 taksitle hemen teslim konutlar!
Alanya’da yükselen The Maris Lagoon Plus projesinde yer alan konutlar için 18 taksit imkanı sağlanıyor.
500 bin yeni konut projesinde ilk teslimler Mart 2027'de yapılacak!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 500 bin konut projesi kapsamında ilk evlerin Mart 2027’de teslim edileceğini söyledi.
TOKİ’den İzmir Menemen’e 647 konutluk yeni proje geliyor!
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İzmir Menemen’de 647 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi 19 Ocak tarihinde yapılacak.
Şefler, mühendisler, psikologlar Dubai’de emlakçı oluyor!
Dubai’de gayrimenkul alım satımı alanında faaliyet gösteren Parcel Estates bünyesinde mühendislerden hukukçulara, işletmecilerden psikolog ve sosyologlara kadar geniş bir meslek yelpazesi yer alıyor.
Yorumlar