9 Haziran 2023 Cuma

TEB müşterilerinin başına talih kuşu kondu! TEB hesaplara para yatıracak!

Yorumlar

Diğer Haberler

Ticaret Bakanı Bolat: Otomotiv ve emlak piyasasındaki manipülatif operasyonlara son verdirdik!
Ticaret Bakanı Ömer Bolat yaptığı açıklamada otomotiv ve emlak piyasasındaki manipülatif operasyonlara son verdirdiklerini söyledi. 
Emlak Konut GYO’dan 33 milyarlık dev satın alma! Başakşehir ve Tuzla’daki gayrimenkuller dışında Galleria’yı da aldı!
Emlak Konut GYO, İstanbul’un çok önemli yerlerinde toplam 33 milyar lira artı KDV ödeyerek satın almalar gerçekleştirdi.Söz konusu satın almalar arasında Galleria da bulunuyor. 
Aydos Yeşilçam Evleri Pendik’te kredisiz konut fırsatı!
İstanbul Pendik’in gelişen bölgelerinden Velibaba’da yükselen Aydos Yeşilçam Evleri’nde kredisiz konut fırsatı sunuluyor.
TOKİ’nin 500 bin sosyal konut kampanyasında kuralar yarın çekiliyor!
Toplu Konut İdaresi (TOKİ) 500 bin sosyal konut kampanyası kura çekimi için geri sayım başladı. Söz konusu proje kapsamında ilk kuralar yarın Adıyaman’da çekilecek.
Yüzyılın Konut Projesi kura sonuçları nereden ve nasıl öğrenilir?
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı koordinasyonunda TOKİ tarafından yürütülen “Yüzyılın Konut Projesi” kura sonuçları TOKİ’nin resmi internet sitesi ve E-devlet üzerinden öğrenilebilecek.