Eğer birden fazla ev sahibi varsa tahliye davasının tüm mülk sahipleri tarafından birlikte açılması gerekiyor. Ayrıca bunun dışında davadaki eksiklikler sonradan giderilebilirken, tahliye ihtarnamesi eksiklikler düzeltilemiyor.
Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda İstanbul’da geleceğin en kârlı arsa-arazi bölgelerini açıkladı.
Sancak12 Tekstil Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi ile Lin Tekstil İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Enerji Hayvancılık Ticaret Sanayi Limited Şirketi’ne daha önce verilen geçici mühlet 2 ay süreyle uzatıldı.
Konut tercihleri her geçen gün şaşırtmaya devam ediyor. Fiyatların fahiş rakamlara ulaşması ile vatandaş 1+1 evleri tercih ederken, şimdi de sırf konumundan dolayı yeni evini satıp eski ev alanların haberi gelmeye başladı.
Bakırköy 2. Asliye Ticaret Mahkemesi, Yeşil Global İnşaat Turizm Otelcilik Anonim Şirketi’nin konkordato talebini değerlendirerek, şirket hakkında 3 ay geçici mühlet kararı verdi.
Yorumlar