26 Mayıs 2023 Cuma

İş Bankası hesabı olanlar hesabını kontrol etsin! Bu para hesaplara yatacak!

Yorumlar

Diğer Haberler

Yapı sektörü için 5 acil dönüşüm çağrısı!
ÇEDBİK tarafından, T.C. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın destekleriyle gerçekleştirilen ‘8. Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’nde, sürdürülebilir dönüşümün Türkiye’de karşılaştığı riskler ve fırsatlar ele alındı.
Patrop Group İnşaat’a 3 ay geçici konkordato koruması!
İstanbul 2. Asliye Ticaret Mahkemesi, Patrop Group İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile şirket ortağı Ziya Güngör’ün konkordato talebi üzerine geçici mühlet kararı verdi. 
İsra Holding Ağrı Karma Yaşam Projesi’nde konutlar için ön talep başladı!
İsra Holding’in; Ağrı Valiliği ve Ağrı İl Özel İdaresi’nin destekleriyle hayata geçirdiği Ağrı Karma Yaşam Projesi’nde konutlar için ön talep süreci başladı. 
İnşaat maliyetleri yıllık yüzde 22,57 arttı!
Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan verilere göre inşaat maliyet endeksi, 2025 yılı Ekim ayında bir önceki aya göre yüzde 0,98 artarken,  bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 22,57 arttı. 
2025-2026 TOKİ 500 bin Sosyal Konut Projesi kura ve başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?
TOKİ’nin 500 Bin Sosyal Konut Projesi kapsamında yer alan konutların kura çekimleri 29 Aralık 2025 tarihinde başlayacak.