18 Mayıs 2023 Perşembe

İzmir için son dakika deprem uyarısı! Jeofizik Mühendisleri Odası açıkladı: Yaklaşık 6.5 büyüklüğünde... 

Yorumlar

Diğer Haberler

Belediyelerden Manisa ve Balıkesir’de satılık arsa ve kiralık depo!
Manisa ve Balıkesir’de yer alan arsa ve depo için satış ve kiralama ihalesi düzenleniyor. Söz konusu ihalelerin bu ay içerisinde yapılacağı belirtildi.
Eşin rızası alınmadan yapılan ipotek işlemi geçersiz mi?
Avukat Esat Özel resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda eşin rızası alınmadan yapılan ipotek işleminin geçersiz olduğunu söyledi.
Caesar Palm Jumeirah Kıbrıs’ta 0 faiz fırsatıyla!
Afik Group’un Kıbrıs Gazimağusa’da inşa ettiği Caesar Palm Jumeirah projesinden 0 faiz imkanıyla konut sahibi olunabiliyor. 
İki yapılı apartman projesi Ventuno Marina, Çeşme'de hayata geçirildi!
BAD – Başak Akkoyunlu Design, Çeşme’de iki yapılı bir apartman olan Ventuno Marina projesine imza attı.
Gaziantep'in köklü firması Denimeks Gıda’dan konkordato kararı!
Gaziantep’te konkordato başvuruları artarken, kentte 35 yıldır faaliyet gösteren Denimeks Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi de konkordato talebinde bulundu.