14 Nisan 2023 Cuma

Vakıfbank ve Halkbank resmen noktayı koydu. Emeklilere promosyonda bomba nokta

Yorumlar

Diğer Haberler

TEDB Başkanı Akçam'dan barınma krizine çözüm: Konut sektörüyle istişare mekanizmaları kurulmalı!
Tüm Emlak Danışmanlar Birliği (TEDB) Başkanı Hakan Akçam, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un duyurduğu yeni sosyal konut projesini değerlendirdi. Akçam yeni “Barınma sorununa karşı güçlü bir irade ortaya kondu.” dedi.
'Geleceğe atılan sağlam tohum' sloganıyla satış yapan Semen Ziraat ve Ticaret A.Ş.'nin konkordato talebi reddedildi!
'Geleceğe atılan sağlam tohum' sloganıyla Adana'da yurt içi ve yurt dışı sebze, tarla ve yem  bitkiler tohumu alanında faaliyet gösteren Semen Ziraat ve Ticaret A.Ş.'nin konkordato talebi reddedildi.
Metiş Alüminyum’a 1 yıllık kesin konkordato koruması!
Metiş Alüminyum Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Hakkında 1 yıl süreyle kesin mühlet kararı verildi.
55 yıllık dev mermer şirketine mahkemeden yeni karar! TT Stone Emre Yılmaz İnşaat'a üç ay süreyle geçici mühlet verildi!
Temelleri 1970’li yıllarda atılan  Denizli'de faaliyet gösteren dev mermer şirketi TT Stone Emre Yılmaz İnşaat'a üç ay süreyle geçici mühlet verildi.
Gayrimenkul Uzmanı uyardı: Yatırım yaparken en çok gözden kaçan şey metrekare gerçeği!
Gayrimenkul Uzmanı Ata Aksen resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda yatırım yaparken en çok gözden kaçan şeyin metrekare gerçeği olduğunu belirtti.