1 Nisan 2023 Cumartesi

Aile Bakanlığından çocuklu ailelere yeni sosyal yardım geliyor! Bu para nisanda hesaplara yatacak!

Yorumlar

Diğer Haberler

Milli Emlak’tan Malatya ve Manisa’da kiralık arsa ve araziler!
Milli Emlak Genel Müdürlüğü Malatya ve Manisa’da yer alan arsa ve arazileri kiraya verecek. Kiralama ihaleleri 23 Mayıs ve 28 Mayıs’ta yapılacak.
Teke Otomotiv ve Tekeler Otomotiv’in konkordato mühleti 1 ay uzatıldı!
Teke Otomotiv Anonim Şirketi ve Tekeler Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi’nin konkordato mühleti 1 ay uzatıldı.
Kiralananın sahibi birden fazlaysa dikkat edilmesi gerekenler!
Eğer birden fazla ev sahibi varsa tahliye davasının tüm mülk sahipleri tarafından birlikte açılması gerekiyor. Ayrıca bunun dışında davadaki eksiklikler sonradan giderilebilirken, tahliye ihtarnamesi eksiklikler düzeltilemiyor.
Yeşil Global İnşaat için konkordato süreci başladı!
Bakırköy 2. Asliye Ticaret Mahkemesi, Yeşil Global İnşaat Turizm Otelcilik Anonim Şirketi’nin konkordato talebini değerlendirerek, şirket hakkında 3 ay geçici mühlet kararı verdi.
KLT Kalite Alüminyum ve Kalite Tente Dekorasyon için 1 yıl kesin mühlet verildi!
Kalite Tente Dekorasyon Otomat Civata Dış Ticaret Limited Şirketi ve KLT Kalite Alüminyum İmalat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi için 1 yıl kesin mühlet verildi.