28 Mart 2023 Salı

Mazot ve gübre desteği bu yıl kaç TL? Mazot gübre desteği il il hesaplara yattı! Çiftçiler hemen kontrol edin! 

Yorumlar

Diğer Haberler

TOKİ Ankara projesi yarın ihaleye çıkıyor! Mamak’a tam 712 konutluk yeni proje geliyor!
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara projesi için yarın ihaleye çıkıyor. Merakla beklenen projede 712 yeni konut yer alıyor. 
Esenler Belediyesi’nden 10 yıllığına kiralık asma katlı ve depolu iş yeri!
Esenler Belediye Başkanlığı, Esenler’de yer alan asma katlı ve depolu iş yerini kiraya verecek. Kiralama ihalesi 22 Mayıs tarihinde yapılacak. 
Lin Tekstil ve Sancak12 Tekstil’e verilen geçici mühlet 2 ay süreyle uzatıldı!
Sancak12 Tekstil Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi ile Lin Tekstil İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Enerji Hayvancılık Ticaret Sanayi Limited Şirketi’ne daha önce verilen geçici mühlet 2 ay süreyle uzatıldı.
Yeşil Global İnşaat için konkordato süreci başladı!
Bakırköy 2. Asliye Ticaret Mahkemesi, Yeşil Global İnşaat Turizm Otelcilik Anonim Şirketi’nin konkordato talebini değerlendirerek, şirket hakkında 3 ay geçici mühlet kararı verdi.
Ev sahibi, ihtiyaç halinde kiracılı evi satarsa ne olur?
Kiracı ev sahibi arasında evin satılması durumunda olası tahliye durumunda ne yapılacağı merak ediliyor.