10 Mayıs 2022 Salı

Kia Bongo'da yüzde 1.49 faiz kampanyası başladı! İşte 10 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Yorumlar

Diğer Haberler

Gedik Center Maltepe’de 36 ay taksitle!
Maltepe Bağlarbaşı Mahallesi’nde yükselen Gedik Center projesinde yer alan konutlar için 36 taksit imkanı sağlanıyor.
Emlak Konut GYO Fenerbahçe arsası ihalesi iptal edildi!
Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Turgut Müteahhitlik’in kazandığı Fenerbahçe arsası ihalesini iptal etti. Söz konusu ihale 19 Ocak tarihinde yeniden yapılacak.
Kira enflasyonuna 'Suriyeliler' freni! 
Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Dr. Ahmet Büyükduman resmi X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Suriyelilerin dönüşü ile kira enflasyonun gerilediğini açıkladı.
Yüzyılın Konut Projesi’nde 2 ilin daha kuraları çekiliyor!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile TOKİ'nin ortak olarak yürüttüğü 500 bin sosyal konut projelerinde bugün iki şehrin daha kuraları çekilecek.
Aslanoğlu Gayrimenkul İnşaat’ın konkordato talebi reddedildi!
Bartın 3. Asliye Hukuk Mahkemesi’nin (Asliye Ticaret Mahkemesi sıfatıyla) 2024/38 Esas sayılı dosyasında, Aslanoğlu Gayrimenkul İnşaat ve Mobilya Sanayi Ticaret Ltd. Şti. tarafından yapılan konkordato başvurusu reddedildi.