10 Mayıs 2022 Salı

Kia Bongo'da yüzde 1.49 faiz kampanyası başladı! İşte 10 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Yorumlar

Diğer Haberler

2026 ofis piyasasında dengeler değişiyor: İyi yönetilen binalar daha hızlı kiralanacak!
CBRE Türkiye Genel Müdürü Can Kadir Yalnızcan, gayrimenkul sektöründe 2026 yılıyla birlikte, bina kalitesi kadar tesis yönetimi de kiralama kararlarının belirleyici unsurlarından biri olacağını söylüyor.
Gedik Center Maltepe’de 36 ay taksitle!
Maltepe Bağlarbaşı Mahallesi’nde yükselen Gedik Center projesinde yer alan konutlar için 36 taksit imkanı sağlanıyor.
Koçan Park’ta 10 milyon TL’den başlayan fiyatlarla! Yeni proje!
Koçan Park projesinde yer alan konutların satış fiyatları 10 milyon TL’den başlıyor. Teslimleri 2026 yılının Ocak ayında yapılacak proje 2 blok olarak yükseliyor. 
Çakıroğulları İnşaat’a 1 yıl kesin konkordato koruması!
Ankara 3. Asliye Ticaret Mahkemesi, Çakıroğulları İnşaat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi ile şirket ortakları Adil Görkem ve Emre Altıntaş hakkında 1 yıl kesin mühlet kararı verdi.
Emlak Konut GYO Fenerbahçe arsası ihalesi iptal edildi!
Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Turgut Müteahhitlik’in kazandığı Fenerbahçe arsası ihalesini iptal etti. Söz konusu ihale 19 Ocak tarihinde yeniden yapılacak.