10 Mayıs 2022 Salı

Kia Bongo'da yüzde 1.49 faiz kampanyası başladı! İşte 10 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Yorumlar

Diğer Haberler

0,21 karat pırlanta! 0,21 karat pırlanta yüzükte indirim kampanyası! 0,21 karat pırlanta yüzük kaç TL? 
0,21 karat pırlanta yüzük fiyatı evlilik teklifi etmek isteyenler ve hediye almayı düşüşüneler tarafından araştırılıyor. Peki 0,21 karat pırlanta yüzük ne kadar? 0,21 karat pırlanta yüzük fiyatı...
İslam Memiş altın yorumu! Gram altında bu rakamın altına sarkarsa hemen alın! 
Altın ve para piayasaları uzmanı İslam Memiş'ten yeni altın yorumu geldi. Memiş, altın almak isteyenler için gram altında rakam verdi. 
Konut sektöründe temelden alım satım trendi giderek zayıflıyor!
Müteahhitler Federasyonu Başkanı İsmail Kahraman yaptığı açıklamada geçmişte temelden alım ve satımın sıklıkla tercih edildiğini fakat şimdi hem müteahhitlerin hem de vatandaşların söz konusu bu yönteme mesafeli yaklaştığını dile getirdi.
Bağkur için emeklilik şartları belli oldu: 7200 gün düzenlemesinde yaş ve gün tablosu…
Milyonlarca kişinin beklediği Bağ-kur 7200 gün düzenlemesi, yaş ve prim günüyle ilgili açıklama geldi. SGK uzmanı Özgür Erdursun, Bağ-Kur’lular için güncellenen tarih, yaş ve gün sayısını paylaştı.
65 yaş aylığı, evde bakım parası, engelli maaşı zamları bir bir açıklandı! Yaşlılık maaşı ne kadar? Zamlı maaşlara bakın
Memur maaşlarına yapılacak Temmuz zammıyla 65 yaş aylığı, evde bakım parası, engelli maaşı da yükselecek. O rakamlar tek tek açıklandı. Peki 65 yaş aylığı, evde bakım parası, engelli maaşı kaç TL olacak?