27 Ocak 2022 Perşembe

Memur, sözleşmeli ve işçiye büyük Ağustos sürprizi!

Yorumlar

Diğer Haberler

Konut sektöründe temelden alım satım trendi giderek zayıflıyor!
Müteahhitler Federasyonu Başkanı İsmail Kahraman yaptığı açıklamada geçmişte temelden alım ve satımın sıklıkla tercih edildiğini fakat şimdi hem müteahhitlerin hem de vatandaşların söz konusu bu yönteme mesafeli yaklaştığını dile getirdi.
A101 25 Nisan - 2 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı! A101'de onlarca üründe indirim fırsatı sunuluyor!
A101 25 Nisan-2 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. A101’de bu hafta; birçok indirimli ürünler raflarda yerini aldı. 
'Dolar mı alalım altın mı?' sorusuna Selçuk Geçer'den yanıt! Yatırımcılar ters köşe oldu! Hemen alın hemen...
Merkez Bankası faiz kararı piyasalarda dalgalı seyir devam ediyor. Altın ve dolar düşüşe geçerken yatırımcılar 'altın mı alalım, dolar mı?'' sorusuna yanıt aramaya başladı. Selçuk Geçer'den yatırımcılara tavsiye geldi.
0,21 karat pırlanta! 0,21 karat pırlanta yüzükte indirim kampanyası! 0,21 karat pırlanta yüzük kaç TL? 
0,21 karat pırlanta yüzük fiyatı evlilik teklifi etmek isteyenler ve hediye almayı düşüşüneler tarafından araştırılıyor. Peki 0,21 karat pırlanta yüzük ne kadar? 0,21 karat pırlanta yüzük fiyatı...
TOKİ İlk Evim Arsa projelerine başvuranlara büyük müjde! Teslimler başladı!
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 2022 yılında başlattığı ‘İlk Evim Arsa’ projesinde konut imarlı arsalar için teslim müjdesi geldi. İşte milyonlarca kişi tarafından beklenen konu ile ilgili detaylar...