Geçtiğimiz günlerde pek çok Avrupa ülkesinde yeniden gündeme gelen “Okupa” krizi, yurt dışında gayrimenkul almayı planlayan Türk yatırımcılar arasında tedirginliğe neden olurken, bu gelişme Dubai’yi yeniden radarın merkezine taşıdı.
Emek Global Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emek Kumaş Dış Ticaret İnşaat ve Sanayi Anonim Şirketi ile Emekteks Dış Ticaret Limited Şirketi hakkında açılan konkordato davasını reddedilerek, şirketlerin iflasına hükmedildi.
Uzun ömürlü ve depreme dirençli betonarme yapılarda ön şart olarak, Kalite Güvence Sistemi (KGS) belgesine sahip hazır betonun yapıda doğru uygulanmasının önemi vurgulandı.
Tekirdağ Asliye Ticaret Mahkemesi, Kare Metal Form Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nin konkordato başvurusunu değerlendirerek, şirkete 1 yıl süreyle kesin mühlet tanıdı.
TCMB eski başekonomisti Prof. Dr. Ali Hakan Kara yaptığı paylaşımda altın fiyatlarındaki keskin artışın konut ve otomobil talebini artırdığını söyledi.
Yorumlar