TCMB eski başekonomisti Prof. Dr. Ali Hakan Kara yaptığı paylaşımda altın fiyatlarındaki keskin artışın konut ve otomobil talebini artırdığını söyledi.
Geçtiğimiz günlerde pek çok Avrupa ülkesinde yeniden gündeme gelen “Okupa” krizi, yurt dışında gayrimenkul almayı planlayan Türk yatırımcılar arasında tedirginliğe neden olurken, bu gelişme Dubai’yi yeniden radarın merkezine taşıdı.
Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci sosyal medya hesabından, yüksek enflasyon ve kriz ortamlarında kimin karlı, kimlerin ise zararlı çıkacağını açıkladı.
Sakarya'nın gözde tatil beldelerinden Karasu'da yükselen Osmanoğlu Sitesi'nde yer alan 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konutların fiyatları 3 milyon 250 bin TL’den başlıyor.
Yorumlar