2 Ağustos 2021 Pazartesi

Gayrimenkul sahibi hangi giderlerden sorumludur?

Yorumlar

Diğer Haberler

Depreme dirençli yapılarda ön şart doğru beton uygulaması!
Uzun ömürlü ve depreme dirençli betonarme yapılarda ön şart olarak, Kalite Güvence Sistemi (KGS) belgesine sahip hazır betonun yapıda doğru uygulanmasının önemi vurgulandı.
Altın fiyatlarındaki keskin artış konut ve otomobil talebini artırdı!
TCMB eski başekonomisti Prof. Dr. Ali Hakan Kara yaptığı paylaşımda altın fiyatlarındaki keskin artışın konut ve otomobil talebini artırdığını söyledi.
Proje GYF'lerin konut piyasası ve kentsel dönüşüme etkisi mercek altına alındı!
Neo Portföy Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yener Yıldırım, proje gayrimenkul yatırım fonları (Proje GYF) piyasasında yaşanan büyümeyi ve bu yeni yatırım aracının Türkiye konut piyasasına ve kentsel dönüşümüne etkilerini değerlendirdi.
Prof. Dr. Osman Bektaş’tan Marmara açıklaması: Olası bir deprem 7’den küçük olmalıdır!
23 Nisan’da meydana gelen 6,2’lik deprem sonrası gözler uzmanlara çevrilirken, Prof. Dr. Osman Bektaş da yaptığı açıklamada olası bir depremin 7’den küçük olması gerektiğini söyledi.
Caspian Yapı Otto Ataşehir’de 11 milyon 764 bin TL’den başlayan fiyatlarla hemen teslim daireler!
Caspian Yapı tarafından İstanbul Ataşehir’de inşa edilen Otto Ataşehir projesinde yer alan 1 oda 1 salon konutların satış fiyatları 11 milyon 764 bin 200 TL’den başlıyor.