2 Ağustos 2021 Pazartesi

Gayrimenkul sahibi hangi giderlerden sorumludur?

Yorumlar

Diğer Haberler

İnşaat sektöründe ezber bozan yeni sistem! Adını ilk TOKİ ile duyurdu!
Yeşil Holding tarafından 2007 yılında büyük bir Ar-Ge yatırımıyla kurulan RENCO’nun geliştirdiği RENCO Kompozit Yapı Sistemi ile inşat sektöründe yeni bir dönem başlıyor. Binalar depreme karşı artık daha dayanıklı olacak...
Adalar'da satılık ev patlaması! Her sokakta en az bir ilan var!
Adalar'da son zamanlarda satılık ev ilanları dikkat çekiyor. Hemen hemen her sokakta bir ilan var. Peki Adalılar neden evlerini satıyor? 
Zeytinburnu Veliefendi Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki son binalar da yıkılıyor! Yeni projeyle 185 bağımsız birim geliyor!
Çırpıcı Veliefendi Kentsel Dönüşüm projesinin 2. etabındaki son 6 bina da yıkılıyor. Söz konusu alanda hayata geçirilecek olan yeni projeyle 185 bağımsız bölümün hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.
Emeklilere kira desteği ve TOKİ projelerinde yüzde 50'lik pay! Resmen Meclis'e  geldi!
İYİ Parti Mersin milletvekili Burhanettin Kocamaz, emeklilerin kira desteği ve TOKİ projelerinde kendilerine ayrılan payın yükseltilmesi taleplerini Meclis'e taşıdı. İşte Kocamaz'ın o açıklaması...
Mevduat faizleri düşüşe geçti
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın politika faiz artırımın ardından yükselen mevduat faizlerinde gerileme başladı. Ekonomist Barış Soydan, mevduat faizlerindeki düşüşe dikkat çekerek, “Uzun süre düşmemesi lazım” dedi.