Tekirdağ Asliye Ticaret Mahkemesi, Kare Metal Form Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nin konkordato başvurusunu değerlendirerek, şirkete 1 yıl süreyle kesin mühlet tanıdı.
Neo Portföy Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yener Yıldırım, proje gayrimenkul yatırım fonları (Proje GYF) piyasasında yaşanan büyümeyi ve bu yeni yatırım aracının Türkiye konut piyasasına ve kentsel dönüşümüne etkilerini değerlendirdi.
Caspian Yapı tarafından İstanbul Ataşehir’de inşa edilen Otto Ataşehir projesinde yer alan 1 oda 1 salon konutların satış fiyatları 11 milyon 764 bin 200 TL’den başlıyor.
Emek Global Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emek Kumaş Dış Ticaret İnşaat ve Sanayi Anonim Şirketi ile Emekteks Dış Ticaret Limited Şirketi hakkında açılan konkordato davasını reddedilerek, şirketlerin iflasına hükmedildi.
Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci sosyal medya hesabından, yüksek enflasyon ve kriz ortamlarında kimin karlı, kimlerin ise zararlı çıkacağını açıkladı.
Yorumlar