17 Mayıs 2021 Pazartesi

TOKİ Silivri Alipaşa kura sonucu 4 Haziran 2021 kazananlar listesi!

Yorumlar

Diğer Haberler

Avrupa’daki 'Okupa' krizi, gayrimenkul yatırımcılarını Dubai'ye yönlendiriyor!
Geçtiğimiz günlerde pek çok Avrupa ülkesinde yeniden gündeme gelen “Okupa” krizi, yurt dışında gayrimenkul almayı planlayan Türk yatırımcılar arasında tedirginliğe neden olurken, bu gelişme Dubai’yi yeniden radarın merkezine taşıdı.
Osmanoğlu Sitesi'nde 3 milyon 250 bin TL’ye 2+1 konut fırsatı!
Sakarya'nın gözde tatil beldelerinden Karasu'da yükselen Osmanoğlu Sitesi'nde yer alan 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konutların fiyatları 3 milyon 250 bin TL’den başlıyor. 
Kare Metal’e 1 yıllık kesin konkordato mühleti!
Tekirdağ Asliye Ticaret Mahkemesi, Kare Metal Form Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nin konkordato başvurusunu değerlendirerek, şirkete 1 yıl süreyle kesin mühlet tanıdı. 
Prof. Dr. Osman Bektaş’tan Marmara açıklaması: Olası bir deprem 7’den küçük olmalıdır!
23 Nisan’da meydana gelen 6,2’lik deprem sonrası gözler uzmanlara çevrilirken, Prof. Dr. Osman Bektaş da yaptığı açıklamada olası bir depremin 7’den küçük olması gerektiğini söyledi.
Kredili konut satışlarının 2026 mayıs sonrası hareketlenmesi bekleniyor!
Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin yaptığı paylaşımda kredili konut satışlarının 2026 Mayıs sonrası hareketleneceğini söyledi.