17 Mayıs 2021 Pazartesi

TOKİ Silivri Alipaşa kura sonucu 4 Haziran 2021 kazananlar listesi!

Yorumlar

Diğer Haberler

Renault Clio'da 165 bin TL'lik dev indirim! Clio fiyat listesi 2024! 
Renault Clio'nun 2024 model yılı Clio modelinin Techno Esprit Alpine E-Tech full hybrid 145 hp versiyonunda bu aya özel 165 bin Türk Lirası'na varan indirim sunuluyor. İşte Clio fiyat listesi 2024...
İnşaat sektöründe ezber bozan yeni sistem! Adını ilk TOKİ ile duyurdu!
Yeşil Holding tarafından 2007 yılında büyük bir Ar-Ge yatırımıyla kurulan RENCO’nun geliştirdiği RENCO Kompozit Yapı Sistemi ile inşat sektöründe yeni bir dönem başlıyor. Binalar depreme karşı artık daha dayanıklı olacak...
Kira davalarında ara bulucuya başvuru sayısı 169 bin 255’i buldu!
İstanbul'da gerçekleştirilen Uzlaştırma Uluslararası Sempozyumu'nda önemli açıklamalar yapan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kira davalarında ara bulucuya başvuru sayısının 169 bin 255’i bulduğunu dile getirdi.
Zeytinburnu Veliefendi Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki son binalar da yıkılıyor! Yeni projeyle 185 bağımsız birim geliyor!
Çırpıcı Veliefendi Kentsel Dönüşüm projesinin 2. etabındaki son 6 bina da yıkılıyor. Söz konusu alanda hayata geçirilecek olan yeni projeyle 185 bağımsız bölümün hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.
Adalar'da satılık ev patlaması! Her sokakta en az bir ilan var!
Adalar'da son zamanlarda satılık ev ilanları dikkat çekiyor. Hemen hemen her sokakta bir ilan var. Peki Adalılar neden evlerini satıyor?